55.000 de participanți în prima zi a festivalul Neversea

Publicat: 05 07. 2019, 15:34

Unii dintre artiștii care au concertat joi seara pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la Neversea și s-au arătat impresionați de numărul mare de fani.

Printre aceștia se numără artistul american G-Eazy, care, pentru ca s-a simțit atât de bine la malul Mării Negre, le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului.

„Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveștile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat și am rămas impresionat de căldura și de energia cu care m-au primit”, a declarat G-Eazy.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști, printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Șatra B.E.N.Z, Spike, Rudimental DJ și mulți alții.

Aproape 300 de persoane au avut nevoie de asistență medicală în prima noapte a festivalului Neversea, pentru șase dintre ele fiind necesar transportul la spital pentru investigații amănunțite. Cei mai mulți participanți au cerut ajutor medical pentru insolație, zgârieturi sau după ce au leșinat.

Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi și se va termina luni. Peste 200 de artiști dintre cei mai cunoscuți vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanța.