81.000 de dolar pentru un sărut din partea lui Liz Hurley

Publicat: 06 09. 2014, 13:28
Actualizat: 01 02. 2019, 12:20

Această licitație anuală este organizată în scopul strângerii de fonduri pentru fundația caritabilă de luptă împotriva SIDA patronată de cântărețul Elton John.

La ediția din acest an, care s-a desfășurat joi seară la reședința din Marea Britanie a lui Elton John, câștigătorul unui sărut din partea actriței Liz Hurley, în vârstă de 49 de ani, a fost bancherul Julian Bharti.

Actrița britanică Liz Hurley (Elizabeth Hurley) este cunoscută pentru rolurile din „Pact cu diavolița/ Bedazzled” și „Austin Powers și organizația secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery”.

Liz Hurley este actriță și model și conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Vedeta s-a despărțit în noiembrie 2013 de logodnicul său australian, fostul jucător de cricket Shane Warne, iar acum are o relație cu fotograful David Yarrow.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reușit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea și a avut peste 50 de hituri în TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreți ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu șapte albume consecutive pe locul întâi în topurile din în Statele Unite și șase single-uri Nr. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop și a condus la creșterea popularității pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieții publice și a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârșitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 și a fost numit cavaler al Ordinului britanic în 1998.

Artistul britanic Elton John locuiește cu partenerul său de viață, David Furnish, într-o uniune civilă, din 2005, și au împreună doi copii, Zachary și Elijah, născuți de o mamă surogat.