A devenit mamă la vârsta la care-și imagina că va deveni bunică

Redactor:
Laura Holban
Britanica Debbie Hughes a devenit una din cele mai vârstinice mămici din țara sa după ce a dat naștere unui băiețel sănătos la vârsta de 53 de ani.

Britanica Debbie Hughes a devenit una din cele mai vârstnice mămici din țara sa după ce, la 53 de ani, a dat naștere unui băiețel sănătos. Femeia a descoperit că este însărcinată în ciuda vârstei pe care o are și a tratamentului cu pilule anticoncepționale pe care îl lua preventiv, notează Daily Mail.

Când unul dintre fii săi a început să o tachineze în privința kilogramelor în plus pe care le acumulase, Debbie a decis să facă un test de sarcină și a descoperit șocată că era gravidă. „Fiul meu a observat că stomacul meu s-a mărit și mă tachina că am început să iau în greutate. A glumit cum că aș putea fi gravidă, lucru care mi s-a părut imposibil dat fiind că încă aveam menstruațiile în regulă. Am crezut că arunc banii pe fereastră cumpărând un test de sarcină, dar când rezultatul a apărut pozitiv am rămas șocată. A trebuit să-mi pun ochelarii pe ochi să citesc rezultatul, să mă lămuresc. Apoi am ieșit și-am mai cumpărat încă trei teste ca să fiu sigură”, a povestit femeia.

Foto: Daily Mail

Acum, femeia reînvață să aibă grijă de un copil mic, dat fiind că fratele mai mare al bebelușului este cu 26 de ani mai mare decât mezinul familiei. „Am născut deja trei copii și am crezut că acele vremuri sunt apuse pentru mine. Luam și pilula contraceptivă preventiv, dar nu mi-am imaginat că pot rămâne însărcinată la vârsta mea. Sunt bunică și iubesc să îmi îngrijesc nepoatele, dar nu credeam că voi ajunge să îmi îngrijesc propriul copil”, a povestit femeia.

Femeia, care locuiește cu partenerul său Paul Clarke, 45 de ani, mai are doi băieți, Mark de 26 de ani și Brandon de 11 ani. A mai avut și o fiică, Hayley, care a murit într-un accident tragic cu câteva săptămâni înainte de a împlini 18 ani. Ea are și două nepoate din partea fiului Mark.

Inchide