Beneficiile consumului de fasole verde!

Publicat: 07 03. 2013, 12:35
Actualizat: 08 02. 2019, 03:26

 

Fasolea este o mâncare extraordinară! Arată studiile și suțin răspicat specialiștii. Este o sursă delicioasă de vitamine și proteine, nu conține multe grăsimi, este ieftină – suficiente argumente ca ea să joace un rol special în dietă. Iată de ce este considerată un aliment extraordinar și foarte important pentru regimul alimentar.

De ce insistă specialiștii să ne îndreptăm atenția asupra acestui aliment și ne îndeamnă să reconsiderăm un pic alegerile culinare dacă nu consumăm frecvent fasole? S-a dovedit că aceasta are proprietăți de scădere a colesterolului, de combatere a afecțiunilor cardiovasculare, de reglare a nivelului glicemiei, de reducere a riscului de obezitate.

Tot leguma vedetă în mediul rural te scapă de constipație, hipertensiune, diabet de tip II și scade considerabil riscul de apariție a cancerului.

Află de aici cum te poate ajuta fasole averde să-ți menții silueta!