Cât te costă să-i vezi live pe U2, Bon Jovi și Lady Gaga

Redactor:
Gândul
Cât te costă să-i vezi live pe U2, Bon Jovi și Lady Gaga
Dacă pe Rolling Stones sau AC/DC i-am așteptat câteva generații să cânte pe pământ românesc, U2, Bon Jovi sau Green Day încă ocolesc România. Se zvonea că U2 nu vin pentru că nu există niciun spațiu de concerte care să corespundă atât ca suprafață cât și ca dotări cu pretențiile managementului formației.

Dacă pe Rolling Stones sau AC/DC i-am așteptat câteva generațiisă cânte pe pământ românesc, U2, Bon Jovi sau Green Day încăocolesc România. Se zvonea că U2 nu vin pentru că nu există niciunspațiu de concerte care să corespundă atât ca suprafață cât și cadotări cu pretențiile managementului formației.

Până când stadionul „Lia Manoliu” va fi gata – singurul loc careva avea capacitatea și logistica să corespundă criteriilor – s-augăsit soluții gen Parcul Izvor (Madonna) sau Piața Constituției(AC/DC). Chiar dacă anul acesta în România sunt așteptate numemari, de la Metallica la Ozzy Osbourne, de la Elton John laCranberries, mulți și-ar dori să-i vadă live pe U2, Bon Jovi, BlackEyed Peas, Beyonce, Jay Z sau Lady Gaga. Cum mulți au programateconcerte sau chiar turnee europene, unele agenții de turism dințară și-au dat seama că pot face pachete de câteva zile care săincludă și bilet la concertul trupei preferate. „În continuare celmai vândut pachet este la concertul U2- Istanbul și Paris, apoi laSensation White, în Amsterdam, și Bon Jovi la Paris. În general,clienții vor pachet care să includă bilet cu acces general, însă laU2 am dat toate categoriile, la Bon Jovi 80% au vrut loc întribune, iar la Sensation White am dat chiar și pachete cu biletVIP. Tinerii vor loc mai aproape de scenă. Avem clienți care an dean merg la concerte în afara țării, atât cupluri cât și familii cucopii”, a declarat pentru Gândul Dragoș Pîrnog, director deprograme la Explore Travel. Acesta spune că agenția s-a specializatpe pachete la concerte pentru că așa vinde tot anul, nu numai însezon. De când cu criza, singura modificare e că românii vorpachete la concertele din orașe mai apropiate de România, cum ar fiIstanbul.

U2- cele mai multe concerte, cei maivânduți

n perioada următoare puteți merge la München (11iunie) undecântă live Green Day la Sala Olympia-Reitanlage. Pachetul costă 199euro și are inclus bilet de avion dus-întors, bilet la concert -categorie intrare generală, taxa de livrare, 2 nopți cazare încamera dublă cu mic dejun inclus la un hotel de 3 stele. Cu 246 deeuro, în aceleași condiții, îi puteți vedea pe Bon Jovi la Paris.Cei care doresc loc în tribune au de plătit suplimentar între 15 și25 de euro. Pentru cei care vor cazare la hotel de 4 stele prețulurcă la 370 de euro/ pachet. Cu 216 euro îi poți vedea pe U2 laAtena (3 septembrie) sau Istanbul (6 septembrie). În preț esteinclus biletul de acces la concert și 3 nopți de cazare la un hotelde 3 stele. Pentru pachetele care au inclus și bilet de avionprețul urcă la 390 euro, cu cazare la un hotel de 4 stele. Anulacesta, U2 mai pot fi văzuți în Moscova (25 august, 954 euro pentruo excursie de 7 zile care să includă și biletul la concert), Paris(25 septembrie), Sevilla (29 septembrie), Roma (8 octombrie).Pentru amatorii de muzică dance, „Sensation White” este cel maimare eveniment de gen din lume, unde se adună cei mai tari DJ aimomentului. 372 euro costă pachetul cel mai ieftin la evenimentulde pe 3 iulie din Amsterdam, cu transport, cazare și mic dejunincluse.

Cei care vor să o vadă live pe Lady Gaga, iTurism propune unpachet de 227 euro pentru concertul pe care nonconformista artistăîl susține la Budapesta pe 7 noiembrie. În tarif este inclusăcazarea două nopți cu mic dejun și biletul pentru concert. Aceeașiagenție vă poate trimite la Barcelona la concertul Kiss (24 iunie,225 euro). Travel Studio are în ofertă concertul lui Rod Stewart dela Dortmund de pe 3 iulie- 225 euro de persoană, cu transport,cazare 2 nopți la trei stele și biletul de concert incluse în preț.Aceeași agenție vă poate trimite la Paul McCartney (26 iunie,Londra, 248 euro), Stevie Wonder (1 iulie, Paris, 283 euro), AndreaBocelli (2 noiembrie, Londra, 275 euro) sau Deep Purple (22noiembrie, Berlin, 199 euro).

Inchide