Cezara Dafinescu, despre divorțul de George Motoi: „Consider că am făcut un gest de curaj să spun: «George, îl iubesc pe X, vreau să divorțăm!»”

Redactor:
Diana Marcu
Într-un interviu acordat ACASĂ, actrița vorbește despre căsnicia de 23 de ani cu George Motoi și despre sufletul ei pereche, Gelu. La "Doamne de poveste", duminică, Cezara Dafinescu face mărturisiri tulburătoare. "După ce Gelu a pierit, nu am fost om. De fapt, eu voiam să mor"

Într-un interviu acordat ACASĂ, actrița vorbește despre căsniciade 23 de ani cu George Motoi și despre sufletul ei pereche, Gelu.La „Doamne de poveste”, duminică, Cezara Dafinescu face mărturisiritulburătoare. „După ce Gelu a pierit, nu am fost om. De fapt, euvoiam să mor”
„Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâțiaani, am în minte privirea și ochii lui”, povestește CezaraDafinescu. Actrița vorbește într-un interviu acordat ACASĂ OlivieiSteer, pentru „Doamne de poveste”, despre iubirea ei, un bărbatnumit Gelu. Pentru el, frumoasa teatrului a renunțat la o căsătoriede 23 de ani cu actorul George Motoi, dar și la scenă. „Perioadaaia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru unom care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria,asta a fost definitoriu pentru dragostea asta. Pe mine nu m-a maiinteresat teatrul și a fost perioada mea, de vreo șase ani, în caream vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei”, spune CezaraDafinescu.
Cu lacrimi în ochi, actrița amintește cel mai greu moment – acelaîn care și-a pierdut jumătatea, în urma unui accident demotocicletă. „A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid,absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-amdus la spital și am stat patru zile, el nu a murit de cât deputernic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iareu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de ziledupă șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt, eu voiamsă mor”, mărturisește Cezara Dafinescu.

Viața lângă George Motoi

În cadrul aceluiași interviu, ce va fi difuzat duminică la”Doamne de poveste”, actrița își amintește și cum și-a anunțatprimul soț, pe George Motoi, că s-a îndrăgostit de un alt bărbat.”Eu consider că am făcut un gest de curaj să spun: «George, îliubesc pe X, vreau să divorțăm!». Mă întreb, oare i-ar fi convenitsă-l mint? Nu cred că puteam eu”, spune Cezara Dafinescu. „Sigur căeu l-am iubit pe George într-un fel anume. Eram mai tânără decâtel, el era deja consacrat și, pentru mine, Leoaică fiind, cred că afost și vanitate. Am considerat că, la acel moment, el era cel maibun. Căsnicia cu el a fost extraordinară, dar a fost acea căsnicieîntre dintre doi oameni cu temperamente diferite, pentru că Georgeeste foarte sobru, foarte rece, cel puțin cu mine. Acum nu știu cummai e. Mi-a convenit foarte tare acea perioadă pentru că nu știamcum e altfel, credeam că așa trebuie să fie în viață, să fie ocăsnicie cu un om cu care ai afinități”, povestește actrița. „Fiindși în aceeași meserie, era foarte bine, discutam foarte mult, jucamîmpreună, nu am simțit nevoia de altceva”.

Cât e de geloasă o spectatoare de teatru

„Nu am de ce să regret căsnicia aceea”, mărturisește CezaraDafinescu vorbind despre relația cu Motoi. „În acel moment, Georgea fost alesul meu, să încep să-l denigrez pe el și să spun că numi-a convenit nu știu ce ar însemna sa mă denigrez pe mine. Nu, aiaa fost”, spune actrița. La „Doamne de poveste”, duminică, CezaraDafinescu vorbește și despre părinții ei, pe care i-a pierdut înultimii 8 ani, dar și despre prejudecata cu care s-a luptat de-alungul anilor în actorie. „Eu trebuia să muncesc de două ori maimult decât o altă actriță mai puțin frumoasă, pentru că nu mi seierta faptul că arătam foarte bine”, i-a mărturisit CezaraDafinescu Oliviei Steer. „Dar mi-am asumat asta și nu poate să fienumai bine, nu? Pe lângă atât de multe lucruri bune pe care le-amtrăit de-a lungul carierei, faptul că nu știu ce spectatoaregeloasă spune că sunt mai puțin talentată pentru că sunt frumoasănu m-a deranjat. Uite, îi mulțumesc lui Dumnezeu că a venit șivremea când pot să demonstrez că am și talent.”

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Condamnat pentru proxenetism, candidat la alegerile parlamentare. Lua fete de la discoteca din sat
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
EXCLUSIV Redactia.ro! Vedeta a mărturisit că s-a împăcat cu fostul soț, tatăl copilului ei: Am...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vine DEZASTRUL. După pandemie vom avea o MALADIE și mai cruntă. Este ORIBIL
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest nume....
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Megan Fox, gata să facă următorul pas în relația cu Machine Gun Kelly. Actrița speră...
×
Inchide