Cine este, de fapt, Bianca Gugulici, polițista a făcut ravagii pe Internet în minivacanța de 1 mai. GALERIE FOTO

Publicat: 04/05/2018, 16:54

Strategia folosită de Poliția Română pentru a atrage cât mai mulți candidați la școlile de profil a făcut ravagii pe Internet, scrie Adevărul. Peste 360.000 de oameni urmăresc pagina de Facebook a Poliției Române pe care au fost postate imagini cu polițiste sexy. Una dintre ele este Bianca Gugulici, care a promovat imaginea Poliției în vacanța de 1 mai.

Potrivit celor de la Libertatea, Bianca Alexandra Tomulescu Gugulici este de fel din comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea. Tânăra are 22 de ani, este scorpion și lucrează în prezent la una dintre secțiile Poliției Capitalei, notează sursa citată.

Bianca este absolventă a Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea. La examenul de Bacalaureat a obținut media 7,43, care a ajutat-o să fie admisă la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. A intrat penultima, pe locul 679 dintr-un total de 680, cu 52 de puncte, fiind salvată chiar de media de la BAC.

După ce a absolvit cursurile școlii de la Câmpina în decembrie 2017, Bianca a fost repartizată la Poliția Capitalei, unde, în mod normal ajung absolvenții cu medii mari care își pot alege localitatea în care vor să-și desfășoare activitatea, notează sursa citată.

Potrivit regulamentului, Bianca se află sub tutela unui ofițer timp de șase luni, timp în care rezolvă cazuri ușoare.

Surse din Ministerul de Interne susțin că Bianca Gugulici a ajuns imaginea Poliției Române, după ce a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apărea în uniforma de elev, împreună cu o altă colegă atrăgătoare.

Polițista sexy nu este, însă, singură. După cum a precizat în postările de pe Facebook, Bianca este într-o relație din anul 2016.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase