„Drumul rușinii” pentru niște turiști: După ce au vrut să facă o baie nocturnă goi în mare, niște turiști au fost forțați de poliție să părăsească plaja în costumul Evei și al lui Adam – VIDEO

„Drumul rușinii pentru niște turiști: După ce au vrut să facă o baie nocturnă goi în mare, niște turiști au fost forțați de poliție să părăsească plaja în costumul Evei și al lui Adam - VIDEO
Publicat: 18/07/2019, 20:58

Grupul, în care erau persoane din Marea Britanie, Australia, Spania și Japonia, a fost prins făcând baie în mare în miez de noapte pe plaja Ao Nang din regiunea Krabi.

Când autoritățile au ajuns pe plajă, i-au escortat pe turiști din apă spre hainele lor în timp ce mai mulți oameni se uitau la și și îi filmau.

Turiștii au fost amendați cu câte 13 lire pentru indecență în spațiul public.

În videoclip se poate observa cum cele 5 femei și bărbatul încearcă cu disperare să își acopere părțile intime și ulterior să se îmbrace.

Tinerii au declarat că au făcut acest lucru deoarece barurile și cluburile locale se închiseseră mai devreme în acea noapte deoarece era o sărbătoare locală și nu știau cum altcumva să se distreze, relatează The Sun.

Autoritățile locale au declarat: „Un grup de turiști străini au recunoscut faptul că au avut un comportament nepotrivit și au declarat că eram beți și nu aveau nimic de făcut după ce barurile s-au închis”.

Atenție! Imagini cu conținut explicit

Foto: Captură YouTube