• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

GALERIE FOTO. Cum arată noul sediu Facebook, în care s-au investit 250 de milioane de dolari

Spre sfârșitul anului trecut, Mark Zuckerberg și angajații săi și-au mutat sediul într-o casă nouă, în campusul Menlo Park din California. Presa a reușit să fotografieze exteriorul și interiorul unuia dintre cele mai râvnite locuri de muncă

Spre sfârșitul anului trecut, Mark Zuckerberg și angajații săi s-au mutat „într-o casă nouă”, în campusul Menlo Park din California. Reuters a reușit să fotografieze exteriorul și interiorul unuia dintre cele mai râvnite locuri de muncă, investiția în noua clădire fiind de nu mai puțin de 250 de milioane de dolari.

Angajați așteptând la biroul de servicii IT din noul sediu.

Intrarea din stradă în noua clădire.

Zona de birouri dedicate spațiului internațional și steagurile țărilor corespunzătoare.

O schiță a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

Un angajat muncind pe un laptop într-o manieră lejeră.

Un angajat se semnează pe „peretele” din interiorul companiei.

Un costum de Superman este atârnat într-una din cabinele telefonice destinate convorbirilor private.

Cantina angajaților Facebook.

Mai mulți angajați Facebook discută în zona meselor de la cantină.

O angajată îndreptându-se spre cabina pentru conversații private.

Un panou de artă vizuală în noul sediu Facebook.

O ședință la locul de muncă între mai mulți angajați Facebook.

Un angajat la unul dintre birourile dedicate utilizatorilor internaționali.

Un angajat la biroul său.

Un instantaneu cu mai mulți angajați trecând pe lângă logoul Facebook pictat pe unul dintre pereți.

Un birou intim dedicat conferințelor video și nu numai.

O privire de ansamblu a sălii de lângă biroul de IT.

Mai mulți angajați aflați la birourile lor.

Un colț pentru relaxare, pentru dat telefoane sau doar pentru puțină evadare în noul sediu Facebook.

Inchide