O celebră actriță din fimul „Avengers” și-a găsit perechea

O celebră actriță din fimul „Avengers și-a găsit perechea
Publicat: 20/05/2019, 10:18

Johansson, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul canadian Ryan Reynolds, în perioada 2008 – 2011, și cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în perioada 2014 – 2017, cu care are și o fetiță, Rose, în vârstă de 5 ani.

Colin Jost, în vârstă de 36 de ani, a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune „Saturday Night Live”, de pe postul NBC, din 2005, și a fost prezentator al show-ului TV „Weekend Update” din 2014.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul „The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai”. Ea a devenit celebră în 2003, când a apărut în pelicula „Lost in Translation/Rătăciți printre cuvinte”, regizată de Sofia Coppola, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacrați precum Joel și Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan și Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

Cel mai recent film al actriței este „Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, care a avut premiera în aprilie.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase