Paula Herlo vorbește în noul număr „Ce se întâmplă doctore?” despre secretul unei siluete impecabile

Publicat: 02 09. 2013, 15:13
Actualizat: 20 03. 2019, 14:55

Paula Herlo, corespondent al știrilor PRO TV și câștigătoare a premiului Emmy în 2008, dezvăluie în numărul de septembrie al revistei „Ce se întâmplă doctore?” ce face pentru a se menține în formă după nașterea fiului ei Vladimir și care este secretul unei relații reușite pe termen lung, ea făcând echipă cu soțul ei, Cristian Leonte, la emisiunea „România, te iubesc!”.

„Nu cred că există rețete. Cred însă în compatibilitate. În bucurii comune, în sclipiri în ochi după ani și ani. Cât despre faptul că suntem colegi pentru mine e un avantaj. Cred că și pentru el. Am avut lungi perioade în care am muncit mult și numai cine lucrează în domeniu ar putea înțelege. Îmi amintesc că pe vremea când făceam campania „Vreau și eu părinții mei!” eram atât de obosită și aduceam atât de mult acasă din ce făceam la serviciu încât atunci când am încheiat campania, Cristi a deschis o sticlă de șampanie” a declarat Paula Herlo în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

Tot ea a declarat că nu exclude ideea de a-și mări familia. „Mi-aș dori din tot sufletul încă un copil. Și sper să-l avem”, spune Paula Herlo.

FOTO: CSID

În numărul de septembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino oferă cititoarelor soluții privind consumul unor alimente controversate. „Brânza este o sursă excelentă de aminoacizi și de vitamine esențiale ca A, B2, B12 și D, calciu, de zinc și fosfor. Mulți adulți suferă de intoleranța la lactoză și nu pot bea lapte. Brânza însă (în special cea veche) conține foarte puțină lactoză și este astfel o sursă importantă de substanțe nutritive pentru aceste persoane. Însă, brânzeturile pot conține listeria, o bacterie periculoasă pentru femeile însărcinate, deoarece poate produce avorturi spontane sau boli grave la copiii nou-născuți. De aceea se recomandă ca, în timpul sarcinii, femeile să nu consume brânză moale cu mucegai sau brânzeturi ca Brie sau Camembert”, recomandă Oana Cuzino.

Tot în noul număr din „Ce se întâmplă, doctore?”, ginecologul Ruxandra Dumitrescu vine cu informații vitale pentru persoanele care amână experiența maternității după 35 de ani. „Pregătirea unei femei de 35 ani pentru a deveni mamă este similară cu aceea a fetei de 20, dar, suplimentar, este bine ca ea să facă teste de fertilitate, pentru a nu pierde timpul așteptând sarcina, astfel întârziind tratamentele specifice. Este dovedit că numărul ovulațiilor scade semnificativ după 35 ani, astfel șansa de concepție se reduce la această vârstă”, spune medicul Ruxandra Dumitrescu.

Cititoarele vor descoperi în numărul de septembrie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe cum se poate trata anemia fetală în România, care este cel mai ieftin sport, dar și cum se prepară cele mai bune prăjturi, bogate în nutrienți de calitate.

În plus, vor afla care sunt cele mai bune extracte naturale pentru îngrijirea pielii, printre care se numără cele de urzică și gălbenele, dar și care sunt vasele de gătit care nu pun sănătatea și silueta în pericol.

În septembrie, cititoarele pot cumpăra revista împreună cu un produs de beauty de la Avon, la alegere, la prețul special de 10,9 lei.

FOTO: CSID