Renunță la pui pentru curcan. Iată de ce

Publicat: 17 01. 2014, 11:15
Actualizat: 29 07. 2014, 20:40

Foarte bogată în nutrienți, cu un conținut scăzut de grăsimi și ușor de găsit, carnea de curcan este tot mai mult în lumina reflectoarelor. 

Odată ce vei descoperi efectele benefice ale acesteia, cu siguranță va face parte din ce în ce mai des din meniul tău.
Pieptul de curcan (fără piele) se numără printre cele mai slabe cărnuri, dacă nu cea mai slabă, și cu cel mai înalt conținut de proteine. De asemenea, carnea de curcan are un conținut bogat de substanțe nutritive, în special niacină, seleniu, vitaminele B6 și B12 și zinc. Acești nutrienți mențin sănătatea sistemului cardiovascular și contribuie la scăderea riscului de apariție a cancerului, susține dr. Steven G. Pratt în lucrarea „SuperAlimente Rx”.

Află ce beneficii are carnea de curcan pentru imunitate de pe noul csid.ro