„Românii au talent” – ce „surprize” vedeți vineri seara la ProTV

Redactor:
Diana Marcu
„Românii au talent” – ce „surprize” vedeți vineri seara la ProTV
După un debut exploziv, cu audiențe-record și personaje de senzație, postul din Pache difuzează cea de-a doua ediție a emisiunii "Românii au talent".

După un debut exploziv, cu audiențe-record și personaje desenzație, postul din Pache difuzează cea de-a doua ediție aemisiunii „Românii au talent”. Una din care nu vor lipsisurprizele, fie că e vorba de voci speciale, ori talente inedite, adeclarat pentru gândul Mona Segal,producătorul show-ului. „Telespectatorii Pro TV vor avea încontinuare parte de surprize. Publicul nu va auzi doar vocispeciale, ci va vedea talente inedite, numere care cu siguranță îlva surprinde și îl va uimi în același timp. Talentele românilor nuse limitează la un singur domeniu”, afirmă Mona Segal. „Existăoameni care excelează în domenii pe care nici nu ni le-am imaginat.Vom oferi românilor în continuare motive să rămână alături de noi”,promite producătorul emisiunii de divertisment.

Așadar, vineri seară, de la ora 20.30, românii sunt așteptați înfața televizoarelor, la cea de-a doua ediție a emisiunii „Româniiau talent”, care le rezervă telespectatorilor alte surprize deproporții – de la numere incredibile de acrobație și dresaj, lavoci extraordinare care vor lăsa juriul fără replică. Concurențiivor smulge ropote de aplauze, vor provoca hohote de râs ori vorimpresiona până la lacrimi, mai spun producătorii. „Românii autalent” este culmea divertismentului, crede Mona Segal. „Este unshow care te ține în suspans, te surprinde, te emoționează și teamuză. Este ca un film în care se regăsesc toate genurile: acțiune,dramă și comedie”, mai spune aceasta. După prima ediție a emisiunii”Românii au talent”, numele lui Narcis Iustin Ianău, adolescentultimid din Barați, a ajuns pe buzele tuturor și a făcut înconjurulțării în numai câteva ore.

Filmulețul cu prestația sa de la Pro TV a avut peste 360.000 devizualizări, potrivit datelor Analytics. Mai mult decât atât, voceade contratenor a puștiului l-a făcut cunoscut peste hotare. Știreadespre talentul cu care este înzestrat a fost una dintreprincipalele informații difuzate de o televiziune din Canada, undes-a spus că tânărul de 16 ani din România a detronat-o pe acumcelebra Susan Boyle.
La fel de surprinzători au fost și Viorica și Emil Luca, soț șisoție, care au făcut nu mai puțin de 116 piruete, „Veverițelevesele”, trupa de travestiți din Cluj care s-a dovedit a fi”plăcerea vinovată” a lui Mihai Petre, Cristian Novac zis Robo,băiatul cu oase de cauciuc, Mădălina Felea, care a uimit asistențacu un număr de gimnastică la bară, ori gemenii Paul și VirgilPăunescu – care au cântat și dansat ca la revelioanele din anii’70.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide