ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Invitat surpriză pe scena emisiunii – Emil Luca, maestrul piruetelor

Redactor:
Diana Marcu
Pe scena de la Cluj a urcat și un invitat surpriză: Emil Luca, românul care și-a învârtit soția de sute de ori în primul sezon al emisiunii.

Pe scena de la Cluj a urcat și un invitat surpriză: Emil Luca, românul care și-a învârtit soția de sute de ori în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Acesta a venit pentru a-și susține un prieten în care are mare încredere, pe Mancingo Alexandru, de 48 de ani. „Cântă la vioară, cântă vocal și joacă ca focul”, și-a descris Luca tovarășul „de ansamblu și de nunți”. „Cât de bine le face stabilește juriul”, a mai spus fostul concurent, care a surpins jurații intrând în scenă cu o cârjă metalică.

„Luca are coxartroză”, a explicat fostul finalist din primul sezon al show-ului „Românii au talent”.

ROMÂNII AU TALENT. LIKE AICI!

Prietenul său, care a interpretat o doină acompaniindu-se la vioară și ulterior dansând, a trecut în faza următoare a competiției, cu doi de Da, obținuți de la Andra și de la Andi, care l-au considerat pe Alexandru Macingo talentat la doinit.

„Aveți o tehnică vocală foarte bună”, i-a spus Andra concurentului. „Nu oricine poate să cânte o doină cum ați cântat-o dumneavoastră”, a continuat jurata. De altfel, ea s-a contrazis cu Mihai Petre. În timp ce juratul a considerat că bărbatul de 48 de ani „are talent, dar nu are nicio șansă să meargă mai departe”, Andra a replicat: ” Are mega talent, nu talent”, fiind susținută de Andi Moisescu.

Inchide