S-a inventat rujul care își schimbă culoarea când ai chef de sex

S-a inventat rujul care își schimbă culoarea când ai chef de sex
Publicat: 23/04/2012, 19:18
Actualizat: 23/04/2012, 23:55

Ce-ai spune dacă buzele te-ar trăda atunci când ai chef de opartidă de sex? Recent, americanii au inventat un nou tip de ruj,care își schimbă culoarea atunci când femeia care îl folosește arechef de sex. Aplicat pe buze, el are un aspect rozé, dar pe măsurăce nivelul hormonilor sexuali din organism crește, buzele capătăculoarea roșu aprins. Principiul de bază al rujului este reacția lahormonii din organismul femeii.

Astfel, bărbații nu vor mai trebui să se frământe cu zeci deîntrebări, făcând tot felul de apropouri pentru a afla cum gândeștefemeia pe care vor să o ducă în dormitor. Noul ruj va face treabaîn locul lor, trădând momentul în care partenera nu poate spune”Nu”.

Din păcate, produsul nu se poate cumpăra de la magazin, ci secomandă online, iar prețul unui ruj este de 12 lire sterline, adică540 de lei. Printre fanele declarate ale acestui produs se aflăKatty Perry, interpreta melodiei „I kissed a girl”. Folosireazilnică a acestui ruj prezintă și riscuri. „Nu orice femeie ar vreasă se știe că nu-i stă mintea la muncă, în toiul unei întâlniriextrem de importante”, spune Lorraine Adams, specialist însexologie.

Parfumul pe bază de feromoni – adevărată armăsexuală

Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto au modificato genă, care poate deveni în viitor o adevărată „armă” sexuală.Gena denumită „Marilyn Monroe” transformă orice bărbat normalîntr-un mascul feroce, iar femeile se metamorfozează în dive sexy.Cercetătorii au observat de-a lungul studiului că gena respectivăpoate fi comparată cu „un tsunami” al sexului. Până în prezent,cercetătorii au folosit acest experiment doar pe musculițe, pestecare au picurat feromoni. Feromonii sunt substanțe chimicesecretate de corp în scopul „împerecherii”. Astfel, femela atragemasculul din aceeași specie prin eliberarea feromonilor potrivițiși invers. Oamenii de știință adaugă că animalele au un simț maidezvoltat decât al oamenilor, așa că patrupedele simt mai binemesajele transmise de partener cu ajutorul feromonilor. În cazuloamenilor, se pare că rolul feromonilor nu este la fel de puternic,deoarece de cele mai multe ori efectul acestor substanțe chimiceeste eclipsat de interpretarea psihică. Astfel, atracția este multinfluențată de maniere, voce, limbaj verbal sau al trupului sauvestimentația persoanei de lângă tine. Specialiștii spun că, deșiaceste teste sunt abia la început, în viitor au de gând să scoatăpe piață un parfum sau o pastilă pe bază de feromoni, care ar puteaavea același efect năucitor și asupra oamenilor.

INFO PLUS:

Cum îți mărești buzele și sânii fărăbisturiu

Femeile care vor să-și mărească sânii sau a buzele nu trebuie săapeleze neapărat la chirurgia estetică. Pe piața din România existăproduse cosmetice pe bază de PAL-GHK, complex de peptide careredensifică și remodelează prin stimulare naturală a sintezei decolagen din sâni și buze.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...