Sean Penn va regiza un film în care rolul principal va fi interpretat de Robert De Niro

Redactor:
Florin Badescu
Sean Penn va regiza filmul "The Comedian", în care rolul principal va fi interpretat de bunul său prieten Robert De Niro, care i-a fost în trecut un model în cariera de actor, informează Reuters.
Sean Penn va regiza filmul "The Comedian", în care rolul principal va fi interpretat de bunul său prieten Robert De Niro, care i-a fost în trecut un model în cariera de actor, informează Reuters.

Sean Penn va regiza filmul „The Comedian”, în care rolul principal va fi interpretat de bunul său prieten Robert De Niro, care i-a fost în trecut un model în cariera de actor, informează Reuters.

Actrița Kristin Wiig va interpreta rolul principal feminin.

În ciuda titlului, „The Comedian” este o dramă care spune povestea unui actor de televiziune specializat în comedie, iubit de public în trecut, dar a cărui perioadă de glorie a apus.

După ce a fost condamnat la muncă în folosul comunității, după ce a aruncat microfonul în capul unui spectator, actorul întâlnește personajul interpretat de Wiig, care îi schimbă viața complet.

Filmările vor debuta în primăvara anului 2012.

Art Linson și Jeffrey Ross au scris scenariul, iar filmul va fi produs de Art și John Linson, Jon Kilik și Robert De Niro.

Sean Penn are în spate o longevivă carieră și a câștigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „Mystic River”, în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama „Into the Wild”, foarte apreciată de critici. Actorul a câștigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorității homosexuale, din filmul „Milk – Prețul curajului”. Sean Penn a finalizat de curând două filme: „The Tree of Life”, de Terrence Malick, și thrillerul politic „Fair Game”, o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Actorul, regizorul și producătorul Robert De Niro, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați și mai influenți cineaști din toate timpurile. Dublu câștigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Nașul: Partea II” (1975) și „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Șoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieți buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) și „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internațional de Film Tribeca de la New York, înființat în 2002.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide