Top cinci alimente care sunt mai bune după ce au stat la congelator

Publicat: 26 01. 2014, 19:36
Actualizat: 03 09. 2019, 15:50

Indiferent de temperaturile de afară, unele alimente sunt mai bune dacă sunt consumate după ce au stat o perioadă la congelator, scrie Yahoo News.

Printre acestea se numără bananele, mango și chiar și ursuleții din jeleu. Lista completă mai jos.

1. Bananele – se pun la congelator după ce sunt curățate de coajă.

2. Ursuleții din jeleu – nu este indicată folosirea în acest sens a ursuleților din jeleu produși fără zahăr.

3. Strugurii – strugurii înghețați pot fi considerați o gustare dulce și sănătoasă.

4. Budinca de ciocolată – se numără și ea printre alimentele care are un gust mult mai bun atunci când este ținută o perioadă la congelator.

5. Mango – fructele se taie cubulețe și se așează pe foi de copt în congelator unde se lasă peste noapte. Pot fi savurate apoi cu suc de lime.