Viața unei luptătoare de sumo. Are 200 de kilograme și consumă 5.000 de calorii pe zi

Redactor:
Laura Holban
Nu multe femei ajung să aibă o carieră în sport cu ajutorul unor porții mari de pui prăjit, însă britanica Sharran Alexander este excepția care confirmă regula.

Nu multe femei ajung să aibă o carieră în sport cu ajutorul unor porții mari de pui prăjit, însă britanica Sharran Alexander este excepția care confirmă regula. Cu o greutate de 200 de kilograme și un meniu care numără 5.000 de calorii zilnic, Alexander este singura luptătoare din echipa de sumo a Marii Britanii, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Femeia, mamă a trei copii, și-a câștigat poziția în echipa de sumo după un concurs organizat la o televiziune britanică. În scurt timp, ea a rămas și singura luptătoare din lotul național. Sportul pe care aceasta îl practică nu este unul prea popular în Marea Britanie, așadar Alexander nu are parte de nicio sponsorizare, în ciuda numeroaselor medalii de aur pe care le-a câștigat. Femeia ajunge să se antreneze singură și tot ea își plătește și călătoriile la diferite competiții.

Foto: Daily Mail

Alexander se declară însă foarte mulțumită de sportul pe care îl practică și spune că această activitate i-a întărit încrederea în sine. „Mi-era rușine de greutatea mea. Dar, după ce am început să practic sumo, am învățat să-mi iubesc corpul”, declară sportiva britanică. Alexander, care are 1,80 m înălțime, avea probleme în a-și găsi un partener și se simțea stânjenită când era abordată de bărbați. „Acum, când ies cu prietenii mei, sunt abordată de bărbați mai tineri decât mine care vin și îmi spun că iubesc femeile mari. Iubesc să fiu în centrul atenției”, a mai adăugat luptătoarea.

Foto: Daily Mail

Sharran urmează să plece luna asta în Japonia ca să se antreneze alături de echipa niponă de sumo.

Inchide