VIDEO Un remake al filmului „Dirty Dancing” va fi lansat în 2013

Redactor:
Florin Badescu
VIDEO Un remake al filmului „Dirty Dancing” va fi lansat în 2013
Un remake al filmului "Dirty Dancing", regizat de cineastul Kenny Ortega, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 26 iulie 2013, informează variety.com.

Un remake al filmului „Dirty Dancing”, regizat de cineastul Kenny Ortega, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 26 iulie 2013, informează Mediafax, care citează variety.com.

Acest proiect cinematografic va fi produs de compania Lionsgate. Filmul va avea lansarea în aceeași zi cu „Phineas and Ferb”, produs de studiourile Disney.

În luna august, reprezentanții companiei Lionsgate au anunțat că remake-ul filmului „Dirty Dancing” va fi regizat de cineastul Kenny Ortega.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat în 1987, dar și regizorul documentarului „This Is It”, un film despre viața și cariera cântărețului Michael Jackson.

Kenny Ortega va fi și producător al filmului, alături de Debra Martin Chase, producătoarea peliculelor „Prințesa îndărătnică/ The Princess Diaries” și „Patru prietene și o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants”.

Filmul „Dirty Dancing” a fost lansat în 1987 și i-a avut ca protagoniști pe Patrick Swayze și Jennifer Grey. Filmul a avut încasări de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Inchide