Horoscop 11 mai 2024. ZODIA care alege să-și urmeze inima

Horoscop 11 mai 2024. ZODIA care alege să-și urmeze inima
Publicat: 10/05/2024, 15:00

Urmează-ți inima. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 11 mai 2024.

Berbec

Astăzi vei studia. Ai putea să citești o carte, să participi la o conferință sau să practici un fel de disciplină cum ar fi yoga sau meditația. Singurul avertisment este să nu încerci să faci prea multe deodată. Ai putea să te obosești. Concentrează-te pe un singur lucru. Informațiile vor fi tot acolo și mâine!

Taur

S-ar putea să vrei să mergi la restaurantul tău preferat și să iei o masă excelentă sau s-ar putea să te simți energic și să-ți dorești să îți duci partenerul la un tratament complet la spa. Oricare ar fi dorințele tale, dă dovadă de reținere. Poți primi prea mult dintr-un lucru bun!

Gemeni

Chestiunile amoroase s-ar putea dovedi prea intense astăzi. S-ar putea să ai o săptămână dificilă. Partenerul tău ar putea fi deosebit de exigent față de timpul și energia ta. Aceasta ar putea fi o zi bună pentru a-ți programa puțin timp singur. Mergi la un masaj, la saună sau la o cadă cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, vei fi mai odihnit atunci când te vei întâlni cu partenerul seara.

Rac

Sperai să ai o zi liniștită la serviciu, dar s-ar putea să primești prea multe apeluri. S-ar putea să fie nevoie să jonglezi cu mai multe deodată. Nu încerca să te ocupi de fiecare problemă. Exersează-ți abilitățile de triaj și ocupă-te mai întâi de cele mai urgente. Lasă-le pe celelalte să treacă, dacă este necesar. Nu face nimănui niciun favor dacă te distrage prea mult. Chiar și tu poți fi mai puțin minuțios atunci când ești copleșit.

Leu

Aveai de gând să mergi la cumpărături astăzi? Dacă poți, amână până mâine. Ai putea fi tentat de prea multe articole care par minunate în magazin, dar care nu sunt decât o pacoste odată ajunse acasă. Dacă trebuie să mergi, fă efortul de a ocoli magazinele în care ai putea cădea în această capcană. Nu vrei să fie nevoie să faci o a doua călătorie pentru a aduce retururi.

Fecioară

Arăți deosebit de atrăgătoar astăzi, iar asta face minuni pentru stima ta de sine. Chiar și membrii din casa ta observă. Dar probabil că simți mai degrabă să stai în casă decât să ieși. Dacă vrei ca un partener romantic să observe cum arăți, ar fi o idee bună să îi faci o invitație. Vei reuși să rămâi în casă și să fii totuși admirat de cel pe care îl iubești cel mai mult!

Balanță

Astăzi s-ar putea să vrei să faci o declarație de dragoste fără rezerve. Asta este bine dacă ești implicat de ceva timp, deși ai putea să-ți copleșești partenerul. Dacă relația este nouă, ai grijă! S-ar putea simți că este prea mult, prea devreme. Partenerul tău ar putea răspunde prin retragere. Folosește reținerea sau ai putea avea efectul opus celui dorit.

Scorpion

Un prieten îți poate oferi un cadou astăzi. Ar putea implica bani, favoruri, timp, obiecte de care ai nevoie sau altceva. Oricât de generos ar fi prietenul tău acum, mai târziu s-ar putea să se simtă folosit sau să apeleze la favoruri pe care tu nu ești dispus să le îndeplinești. Acceptă cu bunăvoință, în limitele în care te afli.

Săgetător

Tentația de a fi în centrul atenției ar putea fi prea puternică pentru a rezista. Este posibil ca cineva să-ți ceară să spui o poveste. Darul cuvintelor și imaginația ta vie ar trebui să îți fie de folos. Fii scurt. Dacă te lungești prea mult, prietenii tăi ar putea să se agite. Cronometrează-ți prestația urmărindu-le expresiile.

Capricorn

O adunare ți-ar putea aduce o mulțime de vești bune și informații utile. Problema este că s-ar putea să fie prea multe. Vei dori să ții minte totul, dar memoria ta s-ar putea să nu fie la fel de ascuțită ca de obicei. Înainte de a participa la o adunare, ia un caiet și un pix. În acest fel, poți nota tot ceea ce dorești să cercetezi mai târziu.

Vărsător

În general, îți plac visele. Atât procesul de visare, cât și analizarea lor ulterioară. Dar în această seară s-ar putea să ai prea multe de urmărit. Deși probabil că îți vei aminti cele mai semnificative, ar putea fi frustrant dacă uiți vreunul dintre ele. Aceasta ar putea fi ziua în care să începi un jurnal de vise, dacă nu ai unul. Distracție plăcută!

Pești

Prea multe invitații la evenimente sociale pot veni astăzi. Ar putea fi o seară în care vrei să te relaxezi acasă, dar nu vei vrea să refuzi pe nimeni. Analizează fiecare invitație. Ia în considerare locația, gazda, ceilalți invitați – tot ceea ce ți se pare semnificativ. Participă doar la cele care îți vor plăcea cu adevărat. Urmează-ți inima.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
(P) Ceasuri Swatch inspirate de opere de artă
×