Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mini

Andreea Antonescu a sunat la miezul nopți la 112 și a anunțat că este sechestrată! Cum au găsit-o polițiștii când au ajuns la fața locului

Andreea Antonescu a sunat la miezul nopți la 112 și a anunțat că este sechestrată!  Cum au găsit-o polițiștii când au ajuns la fața locului

Andreea Antonescu a primit o amendă de 4.000 de lei după ce a sunat la 112 să anunțe că este sechestrată. De fapt, artista era în stare de ebrietate împreună cu iubitul ei și le-a spus autorităților care au venit la fața locului că nu a fost protagonista niciunui conflict și că nu a apelat numărul de urgență.

Cântăreața a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Copou, iar polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului. Autoritățile au descoperit că membra trupei Andre consumase băuturi alcoolice împreună cu iubitul ei Ștefan Manolache. Cei doi au negat că ar fi fost un conflict între ei.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Inchide