Vadim și sfârșitul unei epoci. Ce-a fost și ce-a ajuns: „Nu-mi mai răspunde nimeni la telefon”

Publicat: 01/05/2015, 09:23

Corneliu Vadim Tudor nu mai are nicio funcție publică și acum a rămas doar cu cele două publicații ale sale, „România Mare” și „Tricolorul”, în care scrie zilnic. Vadim a fost deranjat de faptul că diverși politicieni nu-i mai răspund la telefoane.

Vadim le-a dedicat acestora un editorial intitulat „Acești papagali jigăriți și telefoanele lor secretoase, la care nu răspund…”, în care susține că Robert Cazanciuc este „cumătru cu Victor Ponta și ofițer acoperit”, Adrian Năstase „este speriat de bombe”, iar Sorin Oprescu „este un hingher cu patru dosare penale”.

Nici Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, nu a scăpat de furia „Tribunului”: „Mugur Isărescu se consideră foarte, foarte important. Pur și simplu, el nu mai are dialog cu nimeni, nu dă, nimănui, numărul de telefon și, în general, s-a înălțat la cer. Așa crede el că impune autoritate?”, a scris Vadim, referindu-se la Isărescu.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult