Brădișteanu: Nicolescu este conștient, va fi investigat ca să vedem dacă are și alte probleme cu risc. Medicii spun că șeful CJ Argeș a făcut accident vascular cerebral

Redactor:
Vlad Mironescu
Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a fost stabilizat în cursul nopții, este conștient și va supus unor investigații suplimentare pentru ca medicii să vadă care este starea organelor interne sau dacă sunt tulburări de coagulare, a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Șerban Brădișteanu.
Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a fost stabilizat în cursul nopții, este conștient și va supus unor investigații suplimentare pentru ca medicii să vadă care este starea organelor interne sau dacă sunt tulburări de coagulare, a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Șerban Brădișteanu.

UPDATE:Medici: Constantin Nicolescu a făcut accident vascularcerebral

Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a făcut un accidentvascular cerebral ischemic, el suferind de hipertensiune arterialăși având și alte afecțiuni coronariene, potrivit diagnosticuluianunțat, vineri, de Spitalul de Urgență „Floreasca”.

Echipa medicală multidisciplinară care-l tratează pe Nicolescu astabilit că acesta a suferit un accident vascular cerebralischemic, diagnosticul complex incluzând și referiri la un sindromcoronariar acut și la multiple stenoze arteriale, ca efect alhipertensiunii și dislipidemiei.

„Sunt efectele în timp ale unei hipertensiuni și ale uneidislipidemii, care au afectat atât vasele cerebrale cât și pe celeale inimii”, a explicat reprezentantul Spitalului „Floreasca”.

Acesta a precizat că pacientul este în continuare internat laSecția de terapie intensivă cardio-vasculară, fiindsupravegheat.

Starea pacientului este evaluată periodic, pentru a se stabilice tratament se potrivește cel mai bine situației sale, mediciiluând în calcul posibilitatea unei intervenții chirurgicale, dacăstarea celui internat o va impune.


Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a fost stabilizatîn cursul nopții, este conștient și va supus unor investigațiisuplimentare pentru ca medicii să vadă care este starea organelorinterne sau dacă sunt tulburări de coagulare, a declarat, pentruMEDIAFAX, medicul Șerban Brădișteanu.

Pacientul a fost stabilizat peste noapte, este conștient dar nuvorbește bine, a spus, vineri dimineață, Șerban Brădișteanu, șefulClinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

Nicolescu va fi supus, vineri, unor investigații suplimentare,printre care un computer tomograf și o ecografie, pentru a vedeacare este starea organelor interne sau dacă sunt tulburări decoagulare.

În cazul în care rezultatele sunt bune și nu este niciun riscvital, el ar putea fi operat pe cord deschis la începutulsăptămânii viitoare. Dacă rezultatele vor arăta alte problemeurgente. care i-ar pune pacientului viața în pericol, acesta va fioperat mai devreme, a spus Șerban Brădișteanu.

Medicul spunea joi noapte că primele intervenții în cazul lui luiConstantin Nicolescu vor avea în vedere stabilizareaacestuia.

Brădișteanu a precizat că în cazul lui Nicolescu este vorba de oboală de metabolism, dar este foarte probabil ca și stresul să fideclanșat puseul acut.

Întrebat dacă Nicolescu va putea fi tratat în sistemul penitenciar,Brădișteau a răspuns că acest lucru va fi posibil după cepreședintele CJ Argeș va fi stabilizat.

„Bolnavul se prezintă instabil hemodinaic, posibil în urma unuipuseu hipertensiv sau accident cerebral minor. Urmează ca evoluțiaclinică și investigațiile medicale să stabilească diagnosticul deatitudine. În același timp, pe fondul unei cardiopatiiaterosclerotice cronice, cu stenoze vasculare de circa 95% , aprezentat un posibil spasm coronarian cu modificări ECG dinamice.Nu sunt semne de infarct miocardic acut. După coronarografie,pacientul este internat în serviciul ATI cu tratament medicalcomplex”, se arăta într-un comunicat de presă transmis joi noaptede purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.(Mediafax)

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ce meserie a avut Nicolae Ceaușescu în tinerețe. Chiar el a demolat clădirea unde a...
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Loredana Groza, show pe internet cu posteriorul la vedere în timpul masajului! FOTO
Inchide