A fost dușmanul lui Liviu Dragnea, dar s-a dezlănțuit înainte de alegeri. „Iohannis măsluiește cifrele!”

Publicat: 17 10. 2020, 09:17
Actualizat: 21 10. 2020, 10:29
A fost dușmanul lui Liviu Dragnea, dar s-a dezlănțuit înainte de alegeri. „Iohannis măsluiește cifrele!” / Sursa FOTO: wikimedia.org

După ce a părăsit conducerea ANCOM, preferând funcția de prim-vicepreședinte al PSD, Sorin Grindeanu trage la foc automat în liberali. Ultima declarație ridică un semn major de întrebare referitor la corectitudinea cifrelor raportate de autorități cu privire la cazurile de Covid-19.

Într-o conferință de presă ținută la sediul PSD, Sorin Grindeanu a opinat că șeful statului măsluiește cifrele!

Am văzut cu toţii poziţia PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis, care inclusiv ieri, la Bruxelles, după preocupările pentru încălzirea globală, ne-a spus iar despre anumite măsuri de combatere, mască, spălat. Aş fi vrut, ca şi dumneavoastră, să îi văd mai vehemenţi, dacă pot să spun aşa, privind măsurile de combatere a pandemiei. Am să vă spun că ei, în loc să prevină, din punctul meu de vedere, măsluiesc cifrele. Şi am avut un exemplu cu toţii la începutul acestei săptămâni, apropo de Bucureşti”, a declarat Sorin Grindeanu.

După părerea lui Sorin Grindeanu, șefii PNL au o singură dorință, „să se ţină alegeri indiferent de nivelul pandemiei din România. Ne este cât se poate de clar acest lucru şi din poziţiile Guvernului şi din poziţiile pe care le-a avu, publice preşedintele Iohannis!”.

Alegerile parlamentare sunt programate a avea loc pe 6 decembrie, iar șeful Klaus Iohannis a insistat ca ele să fie ținute la data stabilită, refuzând varianta amânării pe motiv de pandemie.