Acest tânăr susținător ACL îl va vota pe Iohannis „la primărie”. Iată cum reacționează când este întrebat de „INCOMPATIBILITATE”

Publicat: 05 10. 2014, 18:21
Actualizat: 20 03. 2019, 18:08

This browser does not support the video element.

Cu un steag în mână și cu un steguleț băgat într-un buzunar al gecii, tânărul simpatizant al lui Klaus Iohannis a avut probleme majore în a explica ce înseamnă „incompatibilitate”.

„Domnul Iohannis vrea să facă într-adevăr ceva cu țara românească. O să fie un bun primar”, răspunde cu greutate tânărul când este întrebat de ce a venit la miting. Când I se atrage atenția că Iohannis este deja primar și că acesta candidează la funcția supremă în stat, simpatizantul lliberalilor se corectează și revine: „o să fie un bun președinte”.

Când este întrebat despre procesul de la Înalta Curte, are mari probleme în a explica ce anume înseamnă „incompatibilitatea” de care este acuzat Klaus Iohannis.

„Adică că nu ar fi bun pentru președinție. Domnul Iohannis este compatibil pentru a candida la președinție”, încearcă să răspundă printre bâlbăielile pe care le pune pe seama emoției tânărul simpatizat liberal.

Filmarea a fost realizată de Gândul săptămâna trecută, în Capitală, la lansarea prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannnis.