Aceste doamne îl susțin pe Victor Ponta. Ce mesaj îi transmit lui Klaus Iohannis

Publicat: 09 11. 2014, 18:58
Actualizat: 09 11. 2014, 21:56

Scandări precum „afară, afară, trădător de țară” au putut fi auzite astăzi la Brașov de participanții la manifestația PSD, organizată peste drum de mitingul de susținere a unui vot corect în diaspora. Mai jos puteți vedea câteva doamne de vârsta a treia, care scandează cu entuziasm aceste lozinci.

Video: Florin Negruțiu, Gândul

Pesediștii s-au mobilizat duminică după-amiază și câteva sute de susținători ai lui Victor Ponta au ieșit la o manifestație în centrul Brașovului.

Printre protestatari s-au aflat și câteva doamne care au scandat împotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Peste 200 de persoane au participat, duminică, la Brașov, la un miting împotriva lui Victor Ponta și de solidaritate cu românii din diaspora, iar simultan alți 300 de simpatizanți ai PSD au ieșit în stradă, între cele două tabere și jandarmi având loc îmbrânceli, două persoane fiind duse la Poliție.

Primarul Brașovului, George Scripcaru (PDL), s-a delimitat de acțiunea de protest anti-Ponta și a spus că primăria a dat autorizație de miting, explicând pentru gândul că cei care au strigat împotriva lui Ponta astăzi, protestau împotriva lui Traian Băsescu și Emil Boc în 2012.