Adrian Năstase, condamnat la închisoare. Purtătorul de cuvânt al PSD: „Suntem alături de Adrian Năstase”

Publicat: 06 01. 2014, 17:03

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susține că social-democrații sunt alături de Adrian Năstase care a fost condamnat astăzi la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Zambaccian.

„Personal, cred că Adrian Năstase a plătit mult prea mult pentru că a fost un adversar redutabil al lui Traian Băsescu. Traian Băsescu a politizat justiția cât a fost președinte. PSD trebuie să rămână în lupta pentru depolitizarea justiției. Nu e normal să existe atât de multe semne de întrebare în dosar. Sunt atât de multe controverse și dubii în privința acestui dosar. Cu toții suntem alături de Adrian Năstase și familia sa în aceste momente dificile. Adrian Năstase este o victimă a lui Traian Băsescu”, a spus Ivan, într-o ediție specială Știrileprotv și Gândul.

Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Zambaccian, plus 5 ani interzicerea unor drepturi. De asemenea, instanța a dispus confiscarea a 1,8 milioane de lei. Sotia sa, Dana Năstase, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.