ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Blaga, despre unificarea dreptei: Să știm cum stăm, unii cântau seara „Mihaela, dragostea mea”

Publicat: 25 05. 2014, 22:04
Actualizat: 29 07. 2014, 18:32

Vasile Blaga a fost întrebat dacă vor urma discuții privind unificarea dreptei. „Sigur că o să avem, dar să avem răbdare deocamdată în seara asta și să știm exact cum stăm fiecare partid pentru că mulți se bucură înainte de vreme. În 2009 unii cântau «Mihaela dragostea mea» pe la ora aceasta, dimineață a fost altfel”, a precizat Blaga.

Blaga a mulțumit, în numele PDL, românilor care și-au făcut timp și au mers la vot și celor care au votat lista PDL pentru europarlamentare.

De asemenea, Vasile Blaga a ținut să mulțumească, în mod deosebit, militanților PDL „oameni care au crezut și cred în acest partid lovit și din interior și lovit din afară, partid care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi”.

Liderul PDL i-a îndemnat pe militanții PDL să aibă răbdare și să rămână în sediile de votare astfel încât să termine cât mai repede numărătoare paralelă pe care PDL o face.

Blaga a venit la conferinața de presă însoțit de scretarul general al partidului Gheorghe Flutur dar și de europarlamentarii Theodor Stolojan, Monica Macovei și prim vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu.

Deputatul Elena Udrea a declarat că PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut în campanie și este formațiunea căreia i se datorează prezența mai mare la urne și a făcut apel pentru unirea opoziției pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.