ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Dragnea: Sper ca reprezentanții USL în secții să ne trimită procesele verbale și să nu plece la băut

Publicat: 09 12. 2012, 23:08
Actualizat: 07 07. 2013, 21:05

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, și-a exprimat, duminică, la venirea la sediul USL, speranța ca reprezentanții USL în secțiile de votare să-și respecte obligația de a trimite la secții copiile proceselor verbale pentru numărătoarea paralelă și să nu plece, „Doamne ferește!”, la băutură.

Întrebat, duminică seară, dacă sistemul numărătorii paralele a USL mai funcționează, Dragnea a răspuns: „Ăla de care spune Videanu că e ilegal? Da, funcționează”.

„Eu sper ca, după ce se termină numărătoarea voturilor, toți reprezentanții partidelor, normal, vor lua copii după procesele verbale și vor raporta fiecare la partidul lui rezultatele alegerilor și fiecare transmite la centru cum crede de cuviință: unii transmit telefonic, alții prin SMS-uri, alții prin mail, alții, dacă vor, prin porumbei călători, nu contează mijloacele de transmitere”, a spus Dragnea.

El și-a exprimat speranța ca reprezentanții USL în secțiile de votare să-și respecte obligația de a trimite la secții copiile proceselor verbale pentru numărătoarea paralelă și să nu plece, „Doamne ferește!”, la băutură.

„Eu sper ca, după ce se termină numărătoarea, toți colegii noștri din secție să se țină de această obligație și să nu meargă la băutură, Doamne ferește! Dar (sistemul, n.r.) funcționează, nu știu dacă o să primim rezultate din sută la sută secții”, a mai spus Dragnea.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că bucuria membrilor USL este mare și că le-a transmis reprezentanților Uniunii în secții să se bucure după ce transmit rezultatele la centru.

„(…) Bucuria e mare. Eu le-am cerut tuturor să se bucure după asta, dacă se poate”, a adăugat Dragnea, precizând că a glumit despre mersul la „băutură”.