ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Omul de afaceri Sebastian Ghiță, ales deputat cu peste 60 la sută – numărătoare paralelă USL

Publicat: 10 12. 2012, 00:41
Actualizat: 17 02. 2015, 15:53

Omul de afaceri Sebastian Ghiță, care a candidat pentru un mandat de deputat într-un colegiu din județul Prahova, a fost ales cu peste 60 la sută din voturi, conform numărătorii paralele și parțiale realizată de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit co-președintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numărătoarea paralelă și parțială realizată de reprezentanții USL în secțiile de votare din Colegiul uninominal 4 arată că Sebastian Ghiță a fost ales deputat cu peste 60 la sută din voturi.

Sebastian Ghiță a candidat în colegiul uninominal în care, în urmă cu patru ani, a fost ales deputat fostul președinte al PSD Prahova și fostul ministru de Interne Marian Săniuță.

La aceste alegeri, Marian Săniuță, în prezent vicepreședinte al partidului Forța Civică, nu a mai candidat pentru un alt mandat.

Contracandidatul lui Sebastian Ghiță din partea ARD a fost medicul Sofia Mihăilescu, iar în colegiul câștigat de Ghiță a candidat, de asemenea, generalul în rezervă Marcu Tudor, fratele președintelui PRM Corneliu Vadim Tudor.