ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a „omorât” Ponta

Publicat: 08 12. 2020, 17:51
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a „omorât” Ponta

„Tăriceanu a supravieţuit la cinci căsătorii şi l-a omorât Ponta”, a comentat vicepreședintele PSD, Mihai Tudose. Partidul lui Victor Ponta (PRO Romania), pe listele căruia a candidat și Călin Popescu Tăriceanu, nu a trecut pragul electoral de 5% și a ratat intrarea în Parlament.

„Tăriceanu a supravieţuit la cinci căsătorii şi l-a «omorât» Ponta. S-a asanat puţin clasa politică”, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.

Victor Ponta, liderul Pro România, a postat un mesaj pe Facebook în care sugera că ia o pauză de la politică.

”Este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări”, este mesajul liderului Pro România, Victor Ponta, după ce formațiunea sa nu a reușit, potrivit rezultatelor oficiale, să treacă pragul de 5% pentru a intra în viitorul parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect!

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!

Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!

NEVER GIVE UP!”, a fost mesajul lui Victor Ponta, imediat după aflarea rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare.

Rezultate parțiale oficiale alegeri parlamentare 2020. BEC: Senat – PSD: 29,81%, PNL – 25,56%; Camera Deputaților – PSD: 29,38%, PNL – 25,16%

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020.  Platforma Code for România a început duminică seară să centralizeze numătoarea voturilor, realizată de Biroul Electoral Central. După numărarea a peste 95 la sută din voturi PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS. Marea surpriză o constituie, însă, scorul realizat de AUR, o formație neparlamentară care va intra în noul legislativ.