ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dragnea: Din evaluările noastre, Victor Ponta este câștigător la o diferență mică

Publicat: 16 11. 2014, 21:19
Actualizat: 06 09. 2019, 17:50

Vicepremierul Liviu Dragnea susține că din evaluările PSD, Victor Ponta, ar fi câștigat alegerile la o diferență mică.

„Scorul este strâns. Din evaluările noastre, Victor Ponta este câștigător la o diferență mică. Solicit tuturor colegilor noștri din secțiile de vot să fie atenți până la numărătoarea ultimului buletin de vot și până la încheierea procesului verbal”, a declarat șeful campaniei PSD, Liviu Dragnea, după anunțarea rezultatelor primelor exit-poluri.

Dragnea i-a îndemnat totodată pe reprezentanții PSD din secțiile de votare să fie foarte atenți la numărătoarea voturilor.

Rezultatele exit-poll-urilor confirmă faptul că diferența dintre cei doi candidați este foarte mică, însă rezultatele sondajelor de opinie diferă și între ele.

Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obținut 50,9 % din voturi la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în timp ce Klaus Iohannis (ACL) are 49,1%, conform exit-poll-ului realizat de SOCIOPOL și difuzat de Antena 3.

 Victor Ponta a obținut 50,72% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidențiale, iar Klaus Iohannis a fost votat de 49,28% dintre alegătorii care s-au prezentat duminică la vot, arată exit-poll-ul făcut de CSCI și difuzat de România TV.

Victor Ponta a obținut 50,0 % din voturile electoratului la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis obținând același rezultat, respectiv 50,0 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic și difuzat de Realitatea TV.

Klaus Iohannis a obținut 51,50% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidențiale, iar Victor Ponta – 48,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde și difuzat de TVR, datele vizând rezultatele de la ora 19.00.

Klaus Iohannis a obținut 50,90 % din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidențiale, iar Victor Ponta – 49,10 %, conform exit-poll-ului realizat de IRES și difuzat de Digi 24.