Aleșii sunt chemați la muncă de „Rapsodia română”. Deputat PSD: „Vechea sonerie suna a DNA”

Publicat: 22 04. 2015, 16:51
Actualizat: 22 04. 2015, 17:32

This browser does not support the video element.

Primul care a cerut schimbarea soneriei Camerei Deputaților a fost Remus Cernea, soluția aleasă de conducerea instituției fiind ca deputații să fie chemați la muncă pe „Rapsodia Română” a lui George Enescu,

„Sper să fie un început pentru o nouă eră a Parlamentului, să devenim oameni mai educați, mai pregătiți, mai aproape de gândim noi pozitiv. E bine, deocamdată este în probe. Veți auzi în timp lucrări și de Beethoven, Mozart, Bach. Cultură muzicală este vorba de cât își dorește fiecare să aibă, am insistat pe ideea că alarma care a fost înainte nu are darul să mobilizeze și atunci mai bine cu muzică clasică, simfonică”, a spus Mădălin Voicu.

Acesta a subliniat că aceasta este contribuția sa în Parlament.

„Mie mi-e să nu pornească la dans. Cred că nu vor zăbovi prea mult deputații pe culoare să asculte muzica, dar am convingerea că e mai mult mai bine așa pentru urechi, ambient, să fie mai aproape de lucrurile omenești. Aia cu soneria sună a DNA, am zis că poate e mai bine să schimbăm puțin felul în care ne pregătim pentru ședință”, a comentat Mădălin Voicu noua sonerie din Camera Deputaților.