Alina Gorghiu, pe blog: Știți cui aparține marca USD, la OSIM? Vărului regelui Cioabă

Publicat: 19 02. 2014, 14:29
Actualizat: 28 09. 2018, 00:06

Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul său, că marca Uniunii Social Democrate (USD) este înregistrată la OSIM de vărul autointitulatului rege al romilor Cioabă, Ion Cioabă Mihuțescu, comentând că, dacă nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

Postarea Alinei Gorghiu începe cu o întrebare: „A cui este USD?”

„La marca înregistrată, mă refer. Știți?”, continuă ea.

Deputatul liberal vine și cu răspunsul: „Aflați că aparține, cu acte la OSIM, vărului regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuțescu”.

Gorghiu arată că înregistrarea la OSIM datează din noiembrie 2011 și apreciază că, „dacă nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul că Mihuțescu este vicepreședinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut”.

„Adaug la asta declarația recentă a fiului regelui Cioabă, care spunea că ei vor să se alieze cu liberalii, că romii au avut mereu o gândire liberală. Mai înțelegeți ceva?”, mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite și un mesaj reprezentanților USD: „Să nu uit, dacă le vine ideea celor din Uniunea cea nouă, dar de origini vechi, să-și schimbe numele în Uniunea Social Progresistă… să renunțe, că domnul Mihuțescu a acoperit tot”, spune aceasta.

PSD, UNPR și PC au format, săptămâna trecută, alianța electorală Uniunea Social Democrată (USD).