„Am deplină încredere în actul de justiție” / Florin Cîțu reacționează după anunțul DNA

Publicat: 23 11. 2023, 21:02
Actualizat: 23 11. 2023, 21:13
Florin Cîțu, fostul premier liberal, comentat informațiile apărute în spațiul public, cu privire la o solicitare a Direcției Naționale a României pentru a-i fi ridicată imunitatea.
Senatorul a transmis că întreaga sa activitate a stat sub semnul „bunei credințe”.
Precizez ca întreaga mea activitate, indiferent de funcțiile și demnitățile publice îndeplinite, a stat sub semnul bunei credințe și al respectării legii, în slujba românilor.
Florin Cîțu s-a declarat încrezător în actul de justiție.
Am deplină încredere in actul de justiție și sunt convins că procedurile aflate în desfășurare vor conduce la aflarea adevărului!
Reamintim că procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au cerut, joi, ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu (PNL) și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu (USR) și Ioana Mihăilă (USR) în dosarul legat de achiziția vaccinurilor anti-COVID.

Surse  judiciare au mai precizat pentru Gândul că, „în cazul în care ancheta continuă, ar urma să fie instituit un sechestru de aproximativ 1 miliard de euro”. Pentru fostul premier Florin Cîțu sunt două capete de acuzare pentru „complicitate la abuz în serviciu”. Citește mai multe aici.