Antonescu a avut o discuție privată cu Ponta despre documentul semnat cu Băsescu. „I-am cerut să-l dea cât mai curând publicității”

Publicat: 18 12. 2012, 22:51
Actualizat: 03 10. 2015, 12:24

Președintele PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit că a avut o discuție privată cu premierul Victor Ponta în care i-a cerut să „dea cât mai curând publicității textul documentului semnat cu Traian Băsescu.

„Eu am vrut ca între noi și domnul Băsescu să nu fie niciun text”, a ținut să precizeze liberalul. El a adăugat că nici măcar nu a citit cu atenție documentul semnat la Cotroceni deoarece textul era „plictisitor”. 

Antonescu a precizat că i-a cerut Ponta să dea publicității textul documentului, deoarece nici „premierul nu are nimic de ascuns”. 

Președintele PNL l-a criticat pe președintele Băsescu pentru faptul că a ținut să arate la televizor cum îi dă documentului oficialilor europeni Martin Schulz și Jose Manuel Barroso. 

Potrivit lui Antonescu, Ponta a insistat să se meargă la Cotroceni, întâlnirea având loc miercuri seara la ora 20.00. 

„Asupra mea nu s-a făcut nicio presiune din exterior. Asupra celor doi actori (n.r. – Ponta, Băsescu) presupun că au existat presiuni externe, lui Băsescu i s-a spus pune-l pe ăsta. Domnilor Băsescu și Ponta li s-a cerut să evite o criză, documentul ăla trebuie dat publicității”, a declarat la RealitateaTV Crin Antonescu. 

În final, liberalul a ținut să adauge că după semnarea acestui document „nimeni nu s-a îndrăgostit de domnul Băsescu, nici domnul Băsescu de USL”.