Antonescu: Conferința lui Iohannis – de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nu curge sânge

Publicat: 10 02. 2014, 16:42
Actualizat: 06 06. 2014, 14:49

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că apariția publică a lui Klaus Iohannis în conferința de presă de astăzi a fost „de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge”.

„După părerea mea, conferința de presă a lui Klaus Iohannis a fost de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge. V-a spus tot, absolut tot, și nu am nimis de adăugat”, a comentat Crin Antonescu, la Senat.

El a precizat că nu dorește să adauge nimic la ceea ce „complet și foarte exact a spus Klaus Iohannis”, menționând că și premierul Ponta a „confirmat în mare măsură, după aceea”.

Despre votul în Parlament, pe noua formulă guvernamentală, Antonescu a declarat că, dacă marți discuțiile vor decurge normal, se va putea face o reuniune a plenului chiar miercuri, dar că „rămâne de văzut”.

Crin Antonescu a mai spus că nu are emoții privind votul în plen. „Nu avem de ce să avem emoții, dacă avem o înțelegere încheiată la nivelul alianței, pentru că avem o majoritate de peste 70% în Parlament”, a spus el.

Antonescu a arătat că nu se pune problema unor rocade, ministerele fiind clare și a ținut să afirme că nu s-a discutat „suficient în ședința USL, de vreme ce mai are loc o ședință”.