Antonescu despre boicotul PSD la votul pentru TVR: Ponta a pierdut controlul; l-am îmbărbătat

Publicat: 18 12. 2013, 18:12
Actualizat: 28 09. 2018, 00:27

Președintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri, boicotul PSD la votul din plenul reunit pentru Rareș Bogdan, spunând că Victor Ponta „a pierdut controlul”, dar că el speră că e o situație temporară și a precizât că l-a „îmbărbătat” pe liderul PSD din acest punct de vedere.

Antonescu a relatat că Ponta a susținut că nu a știut de boicotul PSD.

„Ponta a pierdut controlul” asupra PSD, a comentat liderul liberal.

„Situația de la televiziune a apărut în urma fugii ieri din Parlament a grupurilor PSD. O situație generată de o decizie politică pe care nu am înțeles-o și pe care nici premierul nu a putut să o explice, spunând că nu a generat-o domnia sa, că nu… A pierdut controlul, ca să spun așa. Mi-am exprimat convingerea și speranța că e o situație temporară, pentru că e reconfortant să știi că aliatul tău are control asupra propriului partid și l-am îmbărbătat în sensul acesta, l-am încurajat. Am spus că e o situație care se poate repara printr-o convocare din nou a plenului celor două Camere în ziua de vineri în care să rezolvăm această chestiune a televiziunii”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat că dacă persoana lui Rareș Bogdan nu a fost agreată pe motivul că i-ar fi jingit pe parlamentarii PSD, în cazul unei noi propuneri nu se va ajunge la o situație similară.