Antonescu, despre pensia de invaliditate a soțului Marianei Câmpeanu: Din cauza agendei încărcate nu am văzut despre ce e vorba

Publicat: 19 02. 2014, 15:40

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu știe exact ce este vorba în cazul soțului ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, urmând a lua măsuri în funcție de „veridicitatea” faptei.

„Mărturisesc că, din cauza agendei încărcate, nu am văzut despre ce este vorba. Este vorba de un o pensionare medicală. Nu știu, tot ceea ce sper eu , în funcție de veridicitatea acestei fapte, să luăm deciziile cele mai corecte și decente”, a spus Antonescu.

Actualul ministrul al Muncii, Mariana Câmpeanu, i-a acordat, în 2005, soțului său Iulian Câmpeanu, pensie și indemnizație de însoțitor ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate. Gradul de invaliditate și indemnizația de însoțitor a fost acordată de Casa de Pensii Ilfov,al cărui șef era atunci Mariana Câmpeanu. În 2014, Iulian Câmpeanu primește în continuare aceste beneficii acordate de soția sa, deși a fost filmat în timp ce mergea singur pe stradă.