Antonescu: Nu este loc de împăcare cu Chiliman, este o problemă de demnitate pentru acesta dacă mai rămâne în PNL

Publicat: 21 01. 2013, 15:37
Actualizat: 20 05. 2015, 02:46

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că între el și primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, nu este „loc de împăcare”. El a adăugat că, dacă va fi reales la Congres, Chiliman va avea o problemă de demnitate dacă mai dorește să stea în PNL.

„Grozăviile pe care domnul Chiliman le-a spus despre mine, nenorocirile de necuprins pe care eu le provoc acestui partid nu pot fi rezolvate așa printr-o sancțiune administrativă, să facem un congres și discutăm. Nu este loc de împăcare pentru că aici nu este vorba de doi oameni care s-au certat într-o dimineață”, a spus Antonescu la finalul Delegației Permanente în care a fost stabilită data Congresului PNL pentru 22 – 23 februarie.

Liderul PNL a precizat că, dacă el va fi reales în fruntea partidului, Andrei Chiliman „va avea o problemă de demnitate dacă mai dorește să stea într-un partid”. Antonescu a  declarat săptămâna trecută că în PNL nu este loc și pentru el și pentru Andrei Chiliman.

„Toate lucrurile au rezolvare fundamentală, confruntare la Congres. Noi nu avem opinii divergente, nu sunt divergențe de păreri sunt lucruri îngrozitoare care s-au spus”, a subliniat Crin Antonescu.