Antonescu: „PSD fură, fură!” Ponta: „Avem un Băsescu, nu ne trebuie doi”

Publicat: 22 03. 2014, 13:39
Actualizat: 18 05. 2015, 15:44

Președintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat pe fostul de partener de guvernare, Crin Antonescu, spunând că acesta a început să ia „limbajul domnului Băsescu” când vorbește că PSD fură.

„Traian Băsescu a câștigat de două ori alegerile prin fraudă și furt și întotdeauna striga: „Hoții!”. Acum văd că și Crin a luat limbajul domnului Băsescu, avem un Băsescu ne ajunge, nu ne trebuie doi”, a declarat Ponta cu ocazia depunerii listelor pentru europarlamentare.

El i-a reamintit lui Crin Antonescu, care a afirmat că PSD „fură, fură”, că în urmă cu trei luni când era candidatul USL, erau buni și cei de la PSD și cei de la PC și UNPR.

„Cât am fost împreună trei ani, le-am promis că ne batem cu regimul Băsescu. Eu cred și acum că liberalii sunt un partid serios și parteneri serioși, că obligația noastră este de a schimba nu doar persoana Traian Băsescu, ci regimul Băsescu. Modelul principal a fost să strige hoții când el fura voturi. Să fim un pic mai serioși să arătăm că se poate face politică altfel decât a făcut Traian Băsescu zece ani”, a adăugat Ponta.