Antonescu vrea să le explice ambasadorilor pactul de coabitare

Publicat: 08 10. 2013, 20:43
Actualizat: 30 07. 2014, 14:03

Liderul PNL s-a declarat jignit când l-a văzut pe ambasadorul Marii Britanii vorbind despre pactul de coabitare și s-a gândit să-i propună premierului Ponta ca liderii USL să se întâlneacă cu ambasadorii pentru a le explica care este situația reală a pactului de coabitare.

„Decât să discutăm ce a fost cu pactul de coabitare, în acest moment eu ca premier l-aș chema pe ambasadorul Marii Britanii și i-aș spune A,B, C,D. Să ne întâlnim cu însărcinatul cu afaceri al SUA, cu ambasadorii altor țări, să le spunem că țara are un guvern legitim, un președinte care a fost lăsat în baza unei hotărâri a CCR, dar premierul nu are nevoie să se legitimeze cu un acord semnat cu Băsescu”, a spus la Antena3 Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus că atitudinea amsadorului  Marii Britanii a fost ca pentru o țară aflată mai jos pe scara evoluției umanității.

Antonescu a precizat că nu îi poate reaminti mereu lui Victor Ponta că a greșit cu pactul de coabitare, deoarece „unui prieten bolnav, nu îi vorbește despre acea boală”.

„Pactul de coabitare este o ficțiune, o bătaie de joc, un circ zilnic cu toți cei care participă la el”, a afirmat liberalul.

Președintele PSD s-a arătat extrem de deranjat de faptul că partenerii de guvernare nu au susținut în Parlament dezbaterea pe care a propus-o pe tema justiției.