Bănicioiu crede că USL trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Oprescu în problema maidanezilor

Publicat: 07 09. 2013, 15:56
Actualizat: 27 03. 2019, 05:47

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu menționează, într-un comunicat de presă, că trebuie găsită în cel mai scurt timp o soluție prin care să se înlăture pericolul câinilor maidanezi de pe străzi, precizând că „USL și PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu” în această problemă.

„Tragedia care a avut loc în București ne face să înțelegem că o soluție trebuie găsită în cel mai scurt timp. USL și PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea rezolva problema câinilor comunitari. Cel mai important obiectiv al tuturor factorilor de decizie, indiferent de culoarea politică, trebuie să fie acela de a garanta siguranța cetățenilor. Pasarea responsabilității nu mai poate continua, iar cei de la PDL trebuie să înțeleagă acest lucru, deoarece dau dovadă de cinism în fața unei tragedii”, susține Bănicioiu, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de PSD.

Vicepreședintele PSD opinează că „de-a lungul timpului, democrat-liberalii, prin primarii lor Traian Băsescu sau Adriean Videanu, au greșit nepermis în gestionarea problemei câinilor comunitari”.

„Avem șansa să reparăm această situație acum, motiv pentru care trebuie să fim alături de Sorin Oprescu. Conducerea Parlamentului României a anunțat deja că va aborda o soluție în privița câinilor comunitari în procedura de urgență. Cu toții putem să arătăm că ne pasă implicându-ne în găsirea unei soluții”, mai spune Bănicioiu, conform sursei citate.