Băsescu declanșează războiul vestimentar cu Ponta: „Când te îmbraci cu Paul&Shark este mai grav. Nu faci așa reclamă unei firme?”

Publicat: 06 05. 2014, 14:42
Actualizat: 20 03. 2019, 19:17

Președintele Traian Băsescu a relatat, la Gândul LIVE, cum au fost făcute pozele în care apare îmbrăcat în tricoul de campanie al Partidului MIșcarea Populară (PMP). El a precizat că fotografiile au fost făcute la Neptun, într-o zi de vacanță, argumentând că în vacanță fiecare se îmbracă cum vrea. 

„Eram la Neptun și la un moment dat mi-au arătat tricourile, am îmbrăcat un tricou, putea fi cu orice mesaj. Am facut poze de grup, am făcut poze cu fiecare în parte, pozele nu sunt pe afișe electorale. Nu este vina lor că (poza cu Elena Udrea) a fost preluată de toate televiziunile”, a povestit Băsescu. 

Președintele a precizat că fotografiile în care apare îmbrăcat cu tricoul de la PMP a fost postată pe Facebook și a mulțumit Antenei 3 și Romania TV că au popularizat pozele făcute într-o zi de vacanță. „Nu te îmbraci cum vrei în vacanță?”, a comentat președintele.

Băsescu a amintit și de episodul în care Victor Ponta a apărut la televizor îmbrăcat într-un pulover purtând marca Paul&Shark, apreciind că atunci „când te îmbraci cu Paul&Shark este mai grav. Nu face așa o reclamă la o firmă comercială?”. Anterior, și președintele Băsescu a apărut la televizor purtând un fes de la aceeași firmă. 

Urmăriți AICI toate declarațiile președintelui României de la Gândul LIVE