Băsescu, despre Firea: Țoapa de Voluntari a vrut să fure gloria Simonei Halep

Publicat: 12 06. 2018, 11:22
Actualizat: 25 03. 2019, 21:31

„Arena Națională! Înfășurată în tricolor, Țoapa de Voluntari, a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucureșteni au tratat Țoapa așa cum merita, fluierături infinite pe Arena Națională”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep a prezentat luni după-amiază, trofeul de la Roland Garros pe Arena Națională, în aplauzele a zeci de mii de persoane. După ce Imnul național fost interpretat de Marcel Pavel și Monica Anghel, primarul general al Bucureștiului Gabriela Firea a fost huiduită de mulțimea adunată în tribune. Iată momentul la care face referire Traian Băsescu:

„Vă mulțumesc foarte mult că ați venit aici. Bucuria e chiar mai mare decât pe Centralul de la Paris, vă mulțumesc foarte mult. Nu m-am așteptat la așa ceva, e un moment deosebit. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceste performanțe au venit 100% din țara noastră. M-am antrenat și am crescut aici”, a transmis Simona, în aplauzele miilor de fani care i-au scandat numele.

Liderul WTA, Simona Halep, a câștigat primul său turneu de Mare Șlem din carieră sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.