Băsescu, despre mitingul USL de la Iași: „E gândirea bolșevică a PSD, poate o punem de-o bătaie”

Publicat: 16 07. 2012, 14:52
Actualizat: 24 07. 2012, 17:57

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, luni, că va participa la mitingul PDL de la Iași doar în măsura în care se vor respecta măsurile de siguranță, comentând astfel situația că și USL organizează un miting în proximitate.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă va lua parte la mitingul PDL organizat pentru susținerea sa la Iași, el răspunzând că va participa la eveniment doar dacă se respectă măsurile de siguranță.

„E gândirea bolșevică a PSD, poate o punem de-o bătaie”, a mai comentat Băsescu faptul că Primăria din Iași a autorizat două mitinguri electorale suprapuse în același interval orar în două piețe din centrul orașului.

PDL va organiza cele două mitinguri de susținere a lui Traian Băsescu la Iași și la București, la care speră să participe și Traian Băsescu, a declarat, luni, președintele PDL, Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu faptul că președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nu vede cu ochi buni aceste mitinguri, Vasile Blaga a spus: „Eu v-am spus ce va face PDL, va organiza cele două mitinguri”.

El a precizat că PDL așteaptă foarte multă lume să participe la mitingurile de la Iași și de la București, care vor fi organizate după calendarul stabilit, și anume sâmbătă, 21 iulie, ora 11.00, la Iași, la Palatul Culturii și joi, 26 iulie, ora 19.00, la București, în Piața Revoluției.

Întrebat dacă președintele suspendat va participa la mitingul de la Iași, Blaga a răspuns: „Sper să vină”.

Primăria Iași a aprobat organizarea mitingului PDL pentru susținerea lui Traian Băsescu, în Piața Palatului din municipiu, după ce a refuzat solicitarea democrat-liberalilor pentru desfășurarea acțiunii în Piața Unirii, întrucât aici va avea loc tot sâmbătă un miting USL.