Băsescu, nou mesaj după dezvăluirile lui Ghiță: ”Ce zici, Codruța?”

Publicat: 06 01. 2017, 09:54

”Din serialul „Ghiță face dreptate”

Fugarul Sebastian Ghiță ne-a introdus într-un serial halucinant din care aflăm inclusiv faptul că generalul Coldea l-ar fi șantajat pe Victor Ponta pentru propunerea Doamnei Koveși în funcția de Procuror șef DNA (o propunere pe care eu am dorit-o).

Dacă ne luăm după practicile instaurate de Laura Codruța Koveși în DNA, începând cu anul 2015, o simplă delațiune a unui inculpat – cum este Sebastian Ghiță – ar fi suficientă pentru ca parchetul să procedeze la reținere, încătușare și apoi să ceară arestarea celui vizat de delațiune.

Oare cum ar fi dacă și în acest caz s-ar aplica aceleași practici, iar șantajistul și beneficiarul șantajului ar fi încătușați și băgați la beci până recunosc ceea ce nu au făcut? Ce zici Codruța, ce zici Florine ?

Oricum, printre altele, lipsa de măsură, justiția spectacol, nerespectarea drepturilor fundamentale, accentuate în anii 2015 și 2016 au avut o contribuție importantă la pierderea dramatică a alegerilor de către cei care v-au susținut.

Încă nu îndrăznesc să evaluez efectele legislative care urmează, față de modului în care voi ați făcut o justiție orientată spre arestări și distrugere de firme și nu pe recuperarea banilor furați.

Măcar am conștiința împăcată că asupra efectelor derapajelor DNA am avertizat încă din 2015”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.