Băsescu răspunde „jignirii” lui Voronin: „E furios. Pe unul ca el nu te poți supăra”

Publicat: 15 05. 2013, 20:08
Actualizat: 19 03. 2015, 12:43

În replică față de afirmațiile liderului Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin, cum că Traian Băsescu „sună seara (liderii de la Chișinău, n.r.) aflându-se în stare de ebrietate”, președintele s-a declarat jignit, dar nu s-a supărat.

„Eu nu mă supăr pe el, pentru că pe unul ca el nu te poți supăra”, a răspuns Traian Băsescu. În estimările șefului statului, Voronin este „foarte furios pentru că nu a reușit numirea unui prim-ministru la Chișinău”.

Potrivit PRO TV Chișinău, liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 că președintele român Traian Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chișinău și îi sună în stare de ebrietate.

Întrebat despre ce vorbesc oficialii moldoveni cu președintele român, Voronin s-a limitat să spună că acesta „se amestecă, dictează, vine cu cerințe”.

Întrebat apoi pe cine sună Băsescu, Voronin a răspuns: „Pe cine să sune? Pe toți îi sună. Pe rând”. El a precizat însă că pe el nu l-a sunat.

La rândul său, Traian Băsescu a admis discuțiile pe care le-a avut cu mai mulți lideri din Republica Moldova susținând că va continua să stea de vorbă cu aceștia.