Bătaie și circ de galerie în Parlamentul României. Deputat AUR: „Ne întâlnim afară și vedem cine este prost”

Publicat: 20 12. 2021, 20:02
Bătaie și circ de galerie în Parlamentul României. Deputat AUR: „Ne întâlnim afară și vedem cine este prost”/FOTO: Facebook/Ciprian Ciubuc

Un incident petrecut luni în Camera Deputaților ce îi are ca protagoniști pe Adrian Solomon (PSD) și pe Ciprian Ciubuc (AUR) a provocat un adevărat scandal și amenințări cu bătaia.

Deputatul PSD Adrian Solomon, președinte al Comisie de Muncă, l-a lovit luni în Parlament pe deputatul AUR Ciprian Ciubuc în timpul dezbaterilor legate de certificatul verde.

„Băi, să înțeleg că tu susții certificatul verde? Asumă-ți!”, a rostit Ciubuc, în timp ce îl înregistra pe colegul său de Parlament. „Eu nu susțin proștii ca tine să mă filmeze”, a fost reacția lui Adrian Solomon.

„Controlează-te, că ne găsim în afara Parlamentului și vedem cine-i prost”, a amenințat Ciubuc. Solomon i-a cerut de mai multe ori deputatului AUR să nu îl mai filmeze.

Pentru că acesta continua să-l filmeze, Solomon s-a ridicat de pe fotoliul pe care stătea în sala de plen și l-a lovit peste telefon. Ciubuc a început apoi să strige, în timp ce George Simion a venit repede în ajutorul lui: „Domnul Solomon mi-a spart telefonul!”.

„Băi, dar chiar așa de nesimțit ești să-mi dai peste telefon? Calmează-te, ce ai? Nu-ți place să te filmez? Asumă-ți. Pasărea pe limba ei piere – tu singur ești prost”, a spus deputatul AUR Ciprian Ciubuc.

Deputatul PSD Adrian Solomon s-a dus la tribună Parlamentului, de unde a început să se plângă că este hărțuit de deputații de la AUR.

„Sunt hărțuit și agasat în permanentă. Ori îl invitați să își închidă telefonul, ori îl invitați afară din sala, dar eu nu pot să-mi exercit mandatul cu astfel de persoane”, a spus Solomon.

Când a coborât de la tribună, Solomon a încercat să smulgă un banner uriaș care era ținut în mâini de parlamentarii AUR.

„Rușine să va fie, nici pe stadion nu va puteți comportă în halul ăsta”, țipa senatoarea Șoșoacă la adresa lui Solomon.

„Mi-a spart telefonul, să-mi cumpere un alt telefon sau să-mi schimbe sticlă”, a continuat să se plângă Ciubuc de la AUR.