Blaga: Cu UDMR este destul de dificil de negociat. În opoziție colaborăm punctual

Publicat: 09 03. 2013, 22:06
Actualizat: 06 05. 2019, 17:59

Liderul PDL, Vasile Blaga, susține că „este destul de dificil de negociat” cu UDMR, dar că în momentul în care Uniunea și-a asumat programul de guvernare alături de PDL lucrurile au mers foarte bine, menționând însă că în opoziție această colaborare este una punctuală, „dar nu mai mult decât atât”.

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, unde și-a prezentat moțiunea „România Dreaptă. PDL – Politică dincolo de lozinci”, că în timpul guvernării PDL a avut o colaborare bună cu UDMR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În permanență am avut o colaborare bună în guvernare cu UDMR. Guvernul Ungureanu nu a căzut din cauza lor, au votat toți pentru Guvern”, a spus Blaga.

Liderul PDL a subliniat că „este destul de dificil” de negociat cu UDMR, dar în momentul în care au colaborat la guvernare, pe care și-a asumat și formațiunea maghiară, „lucrurile au mers foarte bine”.

„Cu UDMR este destul de dificil de negociat, dar în momentul în care ai un program de guvernare pe care și-l asumă și ei, lucrurile au mers foarte bine. În opoziție punctual colaborăm, dar nu mai mult decât atât, și deocamdată asta este și dorința domniilor lor”, a precizat Vasile Blaga.